Friday, 3 April 2015

Promosi Dnars Skincare Murah

Salam semua..

Mintak maaf,terlambat update dekat sini..
Skarang ni dnars cantik tgh ada sale tau..

Nama dia sale kaw2.hehe.harga mmg murah..sgt jimat...xde gst2...malas nk fikir.hehe.

Ok.bleh tgk pakej2 dibawah k..

Mcm biasa,free postage n free consultation..

cod Seri Kembangan,Puncak Jalil

Sunday, 1 March 2015

Tiga Sebab Kenapa Anda Perlu Beli Dnars dari Ejen yg Berdaftar Sahaja.

Assalamualaikum..

sebelum saya terus menulis post ni..saya ny nk mntk maaf klu2 nnt ada yg terasa dgn tulisan saya..
lama dh fikir sblm tulis ni..tp rasanya inilah yg terbaik utk semua..
harini sy nk explain antara akibat2 yg xbest sekiranya anda membeli dnars skincare BUKAN dari ejen2 yg sah/berdaftar.

1) Keaslian produk.(xtau produk tu original ke x)
sedia maklum...dnars adalah produk yg mmg top2 meletup dkt pasaran sbb dnars mmg slalu masuk tv,paper..dan biasalah msti akan ada org yg nk amik kesempatan.ingat x kes dnars xlulus KKM dulu tu?ha..tu salah satu akibat dr mereka yg xbertanggung jawab.bila jadi mcm tu..kami ejen2 ni la yg bertungkus lumus explain balik dkt customer.

skarang ni,dnars mmg slalu ubah packaging sbb nk elakkan sindiket x ori ni...tp diorang ni bijak,...sekejap je packaging baru dkt pasaran..pastu msti dh ada yg diorang copy.hurm..sbb tu kami,ejen xboleh nk explain..apa beza dnars yg ori dgn dnars yg x original.

2) Pemilihan Produk
yg ni lagi la penting...dnars ada byk item dan setiap item tu berbeza utk jenis kulit tertentu.
saya paling sedih utk jwb pertanyaan customer...day cream n nite cream set normal sama ke x dgn yg set jerawat punya?tu yg paling basic...klu tersilap lgkh yg ni...mcm mana la dnars nk bkesan dkt wajah...silap2..makin meudaratkan  lagi ada...

berikut ada lah soalah yg ptt anda ty klu nk beli dnars dekat kedai ye>>

a) apa beza set normal ngn set jerawat
b)saya perlu guna toner colagen ke toner treatment ye?
c) saya ada parut jerawat...nk amik item yg mana ye?
d)apa beza silky,gold n glow foundation dnars?
e)nnt mcm mana cara nk guna klu sy beli complete set?
f)nnt klu saya beli ni,lps sy guna..sy nk tanya lg,sy bleh dtg sini ke?

kalau adik kedai tu boleh jwb semua soalan ni dgn lancar..boleh la beli dgn kedai tu.hehe.tp make sure jwpnnya tu mmg betul tau...bkn main taram je.hehe'


3) Perkhidmatan selepas beli.(After Sale Service)
Ini antara masalah yg kami ejen2 dnars sdg alami skarang..
situasi 1 :
customer :akak,sy nk ty psl dnars.
Kulit saya bla2...bla,...bla..
sy nk amik set yg mana ye?

ejen : explain pjg lebar...dgn harapan..alhamdulillah..dpt customer baru.

customer : senyap..xreply dh wassap..

 satu hari..ejen dpt wassap dr customer yg sama (klu sy,sy jarang delete wassap customer.of coz la ada history)

customer : akak,sy dh pakai dnars seminggu...nape belum nmpk kesan ye?

anda rasa apakah perasaan ejen tersebut?

situasi 2:

Direct terus call...sy nk tanya psl dnars...sy dh beli dekat kedai..tp xtau la cara guna.nk guna sabun yg mana dulu ye?

hurm...masa tu ejen tgh pakaikan pampers anak...anak plak menangis2 xsabar nk ikut kakak yg dh siap nk main.

Kesimpulan : Owner dnars adalah Dnars HQ...kami sbg ejen dnars.menjual dnars untuk menambah income harian kami..kadang2 tu terasa dipergunakan oleh mereka yg agak selfish..utk kepentingan mereka sndiri.sy jelaskan disini...bukan kami,ejen xnk tolong..tapi kami juga struggle dalam kehidupan seharian kami..sy yakin..ramai jgk ejen lain yg membantu guide customer..saya sndiri pn slalu jgk reply wassap2 pertanyaan..tp sy mengaku...xsemua yg saya reply...sbb xsmpt..kdg2 tu smpt reply..."rujuk blog sy ye.terus bg address blog'.tu je yg mampu..maaf ye semua.

terima kasih kerana sudi baca posting saya ni..maaf klu ada yg terasa..fikir sehabisnya dulu sblm mendapatkan dnars di mana2..dnars produk yg sgt bagus.insyaAllah..tapi jgn fikir mudah je..lps beli..kena tau cara guna yg betul..ok semua?tatatattatata..


Monday, 23 February 2015

Mencari Ejen Dnars Skincare

Assalamualaikum..

Hai semua...dh lama xupdate blog..
Tapi sy ada hal penting ni nk share..

Td tgk x dnars dkt Wanita Hari Ini?alhamdulillah..HQ dnars mmg berusaha bersungguh2 utk memantapkan lagi produk ni.

Saya selaku pengedar mmg sgt3 terasa la tempiasnya setiap kalo dnars keluar tv..msg whatsapp mmg berduyun2 masuk.

Mstilah happy..hehe.cuma biasalah..dlm meniaga ni..yg tanya tu xsemestinya beli..
Berikut adalah bberapa masalah yg sy kenalpasti :

1)tanya harga,pastu senyap..hehe.yg ni sy faham...biasalah.
Hak customer..msti nk survey harga dulu..
Tapi sy rs harga sy dh cukup berpatutan dh..
Ada yg jual lg murah ek?

2)diorang ingat saya duk johor/ berada berdekatan ngn diorang...ramai customer xsuka guna pos..nk dpt barang cepat..

3)saje je.suka2 tanya..xerius nk beli pn.hati terpikat..tp belum betul2 nekad.hehe.

Atas faktor yg kedua lah sy terfikirkan idea ni..

Iaitu...JOM LA JADI EJEN DNARS.hehe.

Ini bukan MLM ye..sy xdpt point pn.hehhe.

Cuma rs sayang...sbb nmpk peluang utk tmbh income tu ada..

-xpe klu anda xpndai nk promote..
-xpe klu anda xde modal byk
-xpe klu anda rasa xleh nk bg komitmen..kita rilek2 je..

Mcm iklan MLM dok?hehe.

Dok la...cara dia sng je..mmg la nama jd ejen dnars..tp kumpul order ngn kwn2 je.xsusah pn.

Cth: kwn2 dkt opis ke..kwn2 dkt skolah ke..kwn2 keje kilang sama2 ke..amik order time dnars nk abis..

Klu nk simpan stok dulu pn xpe..klu kwn2 kita mmg xramai yg pakai dnars lg..amik trial set dulu..mcm ni..

Harga set dnars rm59.90..klu amik 10 set,sy bg rm42.00 satu set..

Jom kira untung...

Utk 1 set=rm59.90-rm42.00=RM17.90..

byk tu kwn2...tu xmasuk klu ada yg nk amik loose lagi..

InsyaAllah..atr kebaikan utama ialah..kita terhindar dari beli dnars yg x ori.
Bahaya..

Saya klu bleh nk cari seramai ejen yg boleh..
InsyaAllah..nnt % tu kita boleh up lg..

Ini bkn mlm..kita rajin usaha..kita dpt.
Kita duk saja2...kita xdpt apa2 la..hehe.

Ok.klu nk jd ejen..msg/whatsapp kak dnars k.
0137144134
(Maaf klu lmbt bls..ibu beranak dua nk masuk 3 ni mmg selalu kelam kabut.hehe)

Monday, 16 February 2015

Dnars Skincare Original

Salam semua..

Dh lama xde promo kn?ha..nk buat promo la ni..hehe.khas utk mereka2 yg mmg suka simple2 je tapi hasilnya nsyaAllah..berkesan.
Utk yg baru2 nk try dnars..bleh jadikan ni panduan jgk..sbb kn baru nk try..amik yg betul2 penting dulu.

Ok uolls...nnt tgk gmbr2 dkt bwh k..
Mcm biasa..klu nk order..
Whatsapp 0147144134

Sunday, 15 February 2015

Ejen Sah Dnars Skincare

Salam semua..


Dh byk kali dpt msg dr  customer yg tanya...akak jual dnars lagi ke?masih jd ejen dnars?
Huuuuu... sedih hati ini...saya masih jual Dnars...hari2 mesti pos barang dnars.Barang dnars pn insyaAllah...mmg semua item saya ada..mmg ready stock tau..sbb tiap2 minggu g restock.
Oleh itu...denagn ini saya mengumumkan...Saya masih jual Dnars..Meh beli Dnars ngn saya..
Dah la murah...ori pulak tu..hehhe.



Monday, 19 January 2015

Nak Cari Dnars Skincare Murah?

Salam semua..

Ni part yg paling best kn?ha...sy pn mcm ni..klu bleh nk yg murah je..tapi dlm masa yg sama mstilah nk yg berkualiti..cuma susah kn nk dapat?menang membeli menang memakai..
selalunya klu awal2 syok ni...bila dh dapat barang..mesti 'alaaaaaaaa....nape mcm ni?'hehe.

Sama jgk mcm dnars skincare..ramai yg nk cari dnars yg murah kan sbb nk save cost..lg pn nk kena beli bulan2..kenapa nk bayar lebih?klu dh ada yg murah..pastu senang nk dapat..amik yg tu je la..
sshla nk beli online...kena pos la...tggu cod la..


Tapi...apa yg jad lps tu...lg susah sbnrnya..
'alamak..yeke set ni yg perlu pakai ek?ke set yg satu lg?
'ni krim apa ye?nk guna siang ke malam?
' sabun ni ada dua...nk guna yg mana satu dulu?'


yg lebih parah..
 'kulit pedih...timbul ruam..nape ye?tgk org lain guna ok je...'
google la...ty ejen...mcm mana cara guna...ntah2 tersilap beli yg x ori..

whatsapp ejen dnars-01x xxxxxxx..

tggu setengah hari xbalas2...ha..mmg la...sbb anda bkn customer mereka...hehehhe..

ok...jom nk share...cara utk membeli dnars skincare dgn harga murah/mampu milik dan semestinya original...

 CARA-CARA UNTUK MEMBELI DNARS SKINCARE HARGA MURAH

1)  Kenal pasti jenis kulit anda...utk menentukan set mana yg anda sesuai beli...
Rujuk sini : Tips Pemilihan Set Dnars Skincare

2) Dh tau nk amik item yg mana?
Message/Whatsapp 0137144134

 3) Bagi salam / Hai.cakap... 
Saya nak jadi ejen dropship Dnars Cantik

4) Tggu reply..dan secara otomatik anda berhak dapat 25% dari harga asal
Senarai harga : Senarai Harga Dnars Skincare


5) Setelah anda jadi ejen dropship dnars ni..anda mmg akan dpt harga special ni utk tiap2 kali anda beli..
lebih jimat dari biasa kan?


p/s: kenapa panggil ejen dropship klu beli utk diri sendiri je?xpela...sy anggap ni sbg kongsi rezeki..insyaAllah..nnt bila dh beli dnars dr dnars cantik..mana tau...klu ada kwn2 yg bkenan..bleh tlg belikan skali...ha..masa tu kn dh betul2 jd ejen dropship...hehhe...




Sunday, 18 January 2015

Dnars dan Banjir

Assalamualaikum...

Untuk pengetahuan semua..bermula hujung December hingga tgh bulan January yg lepas,operasi Dnars Cantik agak terganggu..mintak maaf sgt2...


Sebenarnya kebetulan masa tu saya balik kampung di Kelantan...dan ditentukan Allah utk megalami banjir besar..mmg keadaan sgt kelam kabut masa tu...xsempat nk update dekat mana2...maaf sgt2..



Jadi,saya nk mntk kerjasama customer dekat sini...klu2 ada order yg masih belum smpai utk contact saya semula 0137144134...insyaAllah..saya akan uruskan semula..sebelum ni pn saya dh usaha setelkan semua order tertunggak..tp bimbang jgk kot2 ada yg whatsapp n dh masukkan duit tp sy lgsg xrespon.bmbg...sbb ada jgk kes wassap yg xsmpai..nnt contact saya semula ye..



Operasi Dnars Cantik..insyAllah..telah disambung seperti biasa  ermula minggu lps...dan harini pn ada pengeposan..klu nk order..jgn segan2...whatsapp/ msg 0137144134..


Harga..insyaAllah...mstilah ada diskaun yg berlipat2 byknya..hehehhe..