Monday, 19 January 2015

Nak Cari Dnars Skincare Murah?

Salam semua..

Ni part yg paling best kn?ha...sy pn mcm ni..klu bleh nk yg murah je..tapi dlm masa yg sama mstilah nk yg berkualiti..cuma susah kn nk dapat?menang membeli menang memakai..
selalunya klu awal2 syok ni...bila dh dapat barang..mesti 'alaaaaaaaa....nape mcm ni?'hehe.

Sama jgk mcm dnars skincare..ramai yg nk cari dnars yg murah kan sbb nk save cost..lg pn nk kena beli bulan2..kenapa nk bayar lebih?klu dh ada yg murah..pastu senang nk dapat..amik yg tu je la..
sshla nk beli online...kena pos la...tggu cod la..


Tapi...apa yg jad lps tu...lg susah sbnrnya..
'alamak..yeke set ni yg perlu pakai ek?ke set yg satu lg?
'ni krim apa ye?nk guna siang ke malam?
' sabun ni ada dua...nk guna yg mana satu dulu?'


yg lebih parah..
 'kulit pedih...timbul ruam..nape ye?tgk org lain guna ok je...'
google la...ty ejen...mcm mana cara guna...ntah2 tersilap beli yg x ori..

whatsapp ejen dnars-01x xxxxxxx..

tggu setengah hari xbalas2...ha..mmg la...sbb anda bkn customer mereka...hehehhe..

ok...jom nk share...cara utk membeli dnars skincare dgn harga murah/mampu milik dan semestinya original...

 CARA-CARA UNTUK MEMBELI DNARS SKINCARE HARGA MURAH

1)  Kenal pasti jenis kulit anda...utk menentukan set mana yg anda sesuai beli...
Rujuk sini : Tips Pemilihan Set Dnars Skincare

2) Dh tau nk amik item yg mana?
Message/Whatsapp 0137144134

 3) Bagi salam / Hai.cakap... 
Saya nak jadi ejen dropship Dnars Cantik

4) Tggu reply..dan secara otomatik anda berhak dapat 25% dari harga asal
Senarai harga : Senarai Harga Dnars Skincare


5) Setelah anda jadi ejen dropship dnars ni..anda mmg akan dpt harga special ni utk tiap2 kali anda beli..
lebih jimat dari biasa kan?


p/s: kenapa panggil ejen dropship klu beli utk diri sendiri je?xpela...sy anggap ni sbg kongsi rezeki..insyaAllah..nnt bila dh beli dnars dr dnars cantik..mana tau...klu ada kwn2 yg bkenan..bleh tlg belikan skali...ha..masa tu kn dh betul2 jd ejen dropship...hehhe...




Sunday, 18 January 2015

Dnars dan Banjir

Assalamualaikum...

Untuk pengetahuan semua..bermula hujung December hingga tgh bulan January yg lepas,operasi Dnars Cantik agak terganggu..mintak maaf sgt2...


Sebenarnya kebetulan masa tu saya balik kampung di Kelantan...dan ditentukan Allah utk megalami banjir besar..mmg keadaan sgt kelam kabut masa tu...xsempat nk update dekat mana2...maaf sgt2..



Jadi,saya nk mntk kerjasama customer dekat sini...klu2 ada order yg masih belum smpai utk contact saya semula 0137144134...insyaAllah..saya akan uruskan semula..sebelum ni pn saya dh usaha setelkan semua order tertunggak..tp bimbang jgk kot2 ada yg whatsapp n dh masukkan duit tp sy lgsg xrespon.bmbg...sbb ada jgk kes wassap yg xsmpai..nnt contact saya semula ye..



Operasi Dnars Cantik..insyAllah..telah disambung seperti biasa  ermula minggu lps...dan harini pn ada pengeposan..klu nk order..jgn segan2...whatsapp/ msg 0137144134..


Harga..insyaAllah...mstilah ada diskaun yg berlipat2 byknya..hehehhe..

Thursday, 20 November 2014

Pengedar/Ejen Sah Dnars Skincars

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

Kak Dnars ada buat sale..tiba2 teringat...kot2 ada yg sangsi dgn prodyk dnars cantik ni..yg ori ke x...jadi..utk menghilangkan kerisauan anda semua..boleh rujuk dkt sini ye..ni iklan dnars skincare di akhbar Harian Metro bertarikh 28 Oct 2014.No dnarscantik ada dipaparkan dkt situ...0137144134.ejen kawasan bukit jalil.
Jd kwn2,jgn bmbg ye..sy jual barang original.hehe

Tuesday, 18 November 2014

Dnars Skincare Murah

Salam semua...

Ada berita baik ni....dnars cantik buat November Sale.Harga..perghhh...murah..hehehe.

Nanti bleh pilih dekat sini ye..nk set yg mana.









Berminat?

mcm biasa, 0137144134...hehe.

cepat tau...sale utk November sahaja..

Friday, 17 October 2014

Glowing Foundation Dnars Skincare

YEAY....DH ADA...

ha..buat mereka2 yg menunggu2 foundation yg sgt best ni...dah boleh dapatkan dari Dnars Cantik...heheh..

Alhamdulillah...sblm ni mmg ramai yg tanya...cik empunya tukang jual pn dh xsabar ni...

Glowing foundation hanya dikeluarkan dalam 1 warna sahaja. Bila apply kat skin automatik akan ikut warna skin kita.. Senang kan! Confirm sesuai dgn semua jenis warna kulit..
Ia ringan dan x berminyak. Slps pakai day cream, anda blh pilih samada nak pakai megic foundation atau glowing foundation. Selain dapat benefit glowing, ia juga mencerahkan dan dapat menutup cela/ parut pada wajah.


GLOWING FOUNDATION (cc cream) SPF 50 ~ RM45.90 / RM 49.90~
Kelebihannya :-
-Tahan sehingga 10jam
-Tidak berminyak @ melekit
-Ringan & senang digunakan , dgn sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah
-Dikeluarkan dlm 1 warna shj, bila dah pakai akan ikut warna kulit (ikut warna darah kita)
-tidak menyumbat pori @ menyebabkan masalah jerawat @ masalah lain
-Selain dari cerahkan & lembapkan kulit, ia juga dpt menutup cela dan parut pd wajah
-wajah akan nampak glowing & natural



ok kwn2..nak order?cuma msg/whatsapp kak dnars cantik 0137144134..

 terima kasih.. 

Thursday, 16 October 2014

Ejen Dropship Dnars Skincare

Salam semua.

Sebenarnya sy nk buat pengakuan disini....
saya selalu iklan nk cari ejen dropship dnars..sbnrnya mmg nak...
Tapi...klu ada org yg Pm,msg,whatsaap...ada yg sy reply..dan ada yg saya xreply..huuuuuu..

Saya mntk maaf ye...salah saya.lepas fikir2 semula sy nk ubah sistem la..memandangkan ejen dropship saya xde apa2 syarat...kita kira simple2 je la..
Caranya macam ni..

1) berminat nk jd ejen dropship?xyah msg ty sy..mcm mana cara2nya sbb anda dh otomatik diterima jd ejen dropship dnars cantik..
2) cuma msg saya sekiranya dh ada order..

Cth : kak..sy nk jd ejen dropship dnarscantik...dan ni order saya..
sebaik saja sy dpt msg ni,nnt mmg sy akan bagi harga dropship siap2..

 Harga Dropship?
 - less 25 % dari harga asal..
 - ada caj pos sekiranya total after 25% less kurang dr rm50 ..

Kita kira mcm ty je la..ok kan?lps ni..dh xyah la..msg ty kak,mcm mana sy  nk jd ejen dropship?
mmg xde syarat apa2 pn...easy peasy je..ok?

Msg/Whatsapp 0137144134

Monday, 13 October 2014

Tips Pemilihan Set Dnars Skincare

Assalamualaikum semua..

Ka Dnars Cantik menjelma..hehehe.sebenarnya sy dapat byk wassap dr customer2 (tmasuk yg beli dekat kiosk2)rata2 diorang tanya psl cara nk guna dnars dan set yg sesuai...dan kebanyakannya..dh beli baru nk tanya..errrrrrr...eheh.

ok...semoga perkongsian ini boleh menjadi pedoman utk semua...


1) Bagaimana utk memilih set dnars Skincare?
Dnars skincare terbahagi kpd 2 set utama...set normal dan set sentif...


Set Normal - utk kulit yg HANYA BERMINYAK DI ZON T,ada masalah jerawat tapi jerawat yg tidak terlalu serius (bukan jerawat yg besar n ada nanah tu),
utk masalah jeragat,
utk menghilangkan parut jerawat.

ni isi kandungan set normal..


Pastu set jerawat pulak utk jenis kulit yg mcm mana?
begini ye kwn2,,set jerawat/sensitif utk kulit yg BERMINYAK SELURUH MUKA...pastu ada masalah jerawat yg sangat serius...maka...kena la guna set jerawat..

ok  dah setel part nk pilih set...jom kita tgk mcm mana cara nk pilih item tambahan dnars...saya cuba huraikan dgn cara yg paling simple ye...


1) SET JERAWAT + TONER TREATMENT SAHAJA

-kulit muka sangat berminyak
- jerawat serius dan sentiasa tumbuh
-maksudnya mcm ni..hari2 sntiasa ada je jerawat baru..

* saya xgalakkan penggunaan krim kuneng sbb krim kuneng boleh menyuburkan lagi jerawat..

2) SET JERAWAT + TONER TREATMENT + KRIM KUNENG

- kulit muka sgt berminyak
- ada msalah jerawat tapi jerawat tidak kerap tumbuh..sekali sekala
- boleh guna krim kuneng...kita rawat jerawat dan rawat parut jerawat sekali gus

3) SET NORMAL,TONER COLAGEN ,KRIM KUNENG

- utk kulit yg hanya berminyak di zon T sahaja/kulit kering
- mempunyai masalah kulit kusam,tona xsekata,kulit kurang cerah
- ada masalah jeragat yg xserius...(jeragat baru nk naik,jeragat nipis2)


4) SET NORMAL,TONER TREATMENT ,KRIM KUNENG

- utk kulit yg ada masalah jeragat serius dan jerawat..(ada jerawat tapi kulit hanya berminyak di Zon T shj)

- penggunaag toner treatment sbb toner treatment ni kuat sikit kesan dia.

***no 1,2,3,4 juga boleh menggunakan foundation.

5) Klu sy nk complete set,sy nk tambah Gold / Silky foundation?

Gold Foundation = utk kulit normal sahaja...sesuai utk kulit sawo matang sbb kaler dia xcerah sgt,

Silky Foundation = utk semua jenis kulit...yg ni klu kulit berminyak pn boleh pakai..klu kulit normal pn boleh pakai...sbb dia universal.heheh.kaler dia cerah sikit dari gold.

# foundation dnars sgt best sbb tekstur mudah meresap dlm kulit.confirm,klu pakai...mmg xkn bercapuk2..hehe(betul ke perkataan itu?


6) Dnars juga ada UV Cream dan Kuneng Colagen .Apakah itu?

UV CREAM ialah krim pelembut yg insyaAllah mampu merawat kulit yg sgt kering...guna sblm kita apply day cream.sangat dicadangkan utk mereka yg mgalami jeragat serius..

KUNENG COLAGEN ialah krim yg lebih kurang mcm krim kuneng..cuma beza dia...harga dia mahal sikit..rm36.90..hehehehhe..mestilah...sbb kesan dia lebih power...khasiat krim kuneng pastu dicampur lagi dgn colagen.heheheh.
tekstur dia kurang melekit berbanding krim kuneng..dan sgt berkesan utk masalah jeragat serius juga,,