Monday, 1 August 2016

Dnars Skincare Bahaya

Salam..


kak dnars mintak maaf..agak terlambat nak ulas isu ni..

dnars femes kan?asyik ada isu je..

bila pakai kulit jadi x cantik la..
sah..memang sah dnars ada bahan terlarang..

kak dnars dah penat sebenarnya..
kak dnars cuma bleh bgtau ni je..

kak dnars dh masuk 4 tahun guna dnars..alhamdulillah...ok..

perasan x?bila ada yg cakap guna dnars x ok tu...msti ada yg bgtau..
"eh saya ok je guna dnars...kulit makin cantik "

dekat sini kak dnars nak bgatu sekali lagi..

tak semua skincare sesuai nagn kulit kita..
tapi...lagi parah kalau :
1) kita beli skincare tu x ori...TIRUAN..
2) kita pakai cara yang salah...main pakai je..

kak dnars rasa faktor ni lah yg membezakan antara..
" saya pakai dnars,kulit jadi teruk"
dan..
" saya pakai dnars kulit makin cantik"

faham x uolls?

beli lah dnars yg original..

ala...saya suka beli dekat kedai sebab murah..
meh..buat julung kalinya...kak dnars nak bagi harga murah ni..
silap2 lagi murah dari kedai jamu...
cepat whatsapp 0137144134..

try la...tengok murah x kak dnars nka bagi ni..hehe.

cepat tau..

Sunday, 12 June 2016

Jualan Murah produk Dnars Skincare Original Sempena Hari Raya

Salam semua..

selamat berpuasa...maaf dah lama kak dnars x menjelma.hihihihi..

kak dnars masih jual dnars tau..
huuu...jangan la tanya...kak dnars jual dnars lg x?sedih tau..

selagi kak dnars pakai dnars..selagi tu kak dnars akan jual dnars..

sejak masuk bulan puasa ni ramai yg mintak nak harga sale hari raya,..

kak dnars mcm biasalah...seorang yg berhati tisu.keh3...

ok..untuk semua kesayangans kak dnars..

TERIMALAH....LESS 30% MIN ORDER RM100

ikhlas dari kak dnars..

cuma kena cepat2 order tau...sebab ni kn bulan puasa...pos laju superrrr bz..

utk order,macam biasalah..

whatsapp 0137144134 ...



Tuesday, 26 April 2016

BELI DNARS MURAH ORIGINAL DENGAN HARGA LESS 30%

6 SEBAB KENAPA ANDA PATUT BELI DNARS DGN LESS 30%
-------------------------------------------------------------------------------

wah..ada 6 sebab ni...dah bleh tambah yakin nak beli dnars lepas ni.hehe.

1) Sebab MURAH.jimat berganda2..

2) Sebab di produk ORIGINAL.Stok panas2 dari HQ Dnars

3) Sebab dah la dapat harga murah...nanti kak dnars akan BAGI
TUNJUK AJAR CARA GUNA..ha...best x?

4)sebab Dnars ni best..ramai yang dah jadi pengguna setia

5) Sebab raya dah tak lama lagi dah..siapa yang tak nak cantik masa raya?

6)sebab dnars boleh buat anda cantik semulajadi..
kulit jadi bersih..bukan jadi putih melepak yang pucat tu..

ok uolls....xyah fikir lagi dah..
sekarang memeang waktu yg sangat tepat utk beli dnars..
LESS 30% tau..

cepat2 whatsapp 0137144134..

Sunday, 17 April 2016

Promosi Dnars Skincare Original dan Murah - Bimbingan Cara Guna Dnars yang betul dan Berkesan

Salam..


GOOOOOOOD NEWSSSSSS..


LESS 30% untuk semua item Dnars.


* Min order rm70
* Sah sehingga 25/4/2016.

 silalah cepat..hehe..

Whatsapp 0137144134 sekarang.



Tuesday, 5 April 2016

EJEN DNARS CANTIK HARGA MURAH


salam uolls..

ok kali ni...kak dnars nak bukak peluang ejen utk mereka yg mmg dh jual dnars je..

xkira la...online ke...dekat kawan2 opis ke...dekat jiran2 ke..

whatsapp akak...0137144134..

nanti kita bincang pasal harga...(akak faham,skarang ramai dh jual dnars murah kan?

ok..jom..kita sama2 usaha cari rezeki.,..

kali ni bukan yg newbie ye,...



TIPS UNTUK BEZAKAN DNARS ORIGINAL DAN TIRUAN


Assalamualaikum...

Morning semua..
Selamat pagi..


Kak dnars baru berkesempatan nak update blog ni..
rasa banyak nak story tapi tak terluah...ecehhh...hehe.

sebenarnya kak dnars banyak dapat whatsapp psl tanya dnars yg adik2 beli tu ori ke x..
n majoritinya kak dnars tak balas..

ada x yg jadi mangsa kak dnars tak balas msg?
hehe.maafkan kak dnars ye...

kenapa kak dnars tak balas?
x nak tolong ke?
----pasal ni kak dnars dah explain di entry lepas------

cuma kak dnars nk share sedikit tips la dekay adik2..
tapi yg nin tips je tau..tak la teapt sepenuhnya..

1) belilah dari ejen yang berdaftar...cari Harian metro ke,mingguan wanita ke...ada list dekat situ.

2) tak nak la akak..lambat..lagi sennag cari dekat kedai..
hurm...ok..alasan diterima...pos laju..skarang..kadang2 lambat..

g kedai..mntk set dnars...belek elok2...
sblm tu try google packagin g terbaru dnars...tgk...yg kedai tu jual sama ke x..

tapi..tapi...
dnars x ori pn dh tiru packaging baru..
hurm.try tanya kedai tu...dapat stok dari mana..

dengar dia jawab...kalau rasa yakin...beli.
klu x ytakin..g cari kedai lain lagi..

3)eh ..yeke dnars ada yg x ori?saje je kot seller buat cerita...
nak suh beli dari dia lettew...
ada dik..tengok bawah ni..klu xde..xdela hq nk saman kan?duit lawyer mahal tau..




n psl kes dnars ada bahan terlarang tu...sume bertitik tolak dari dnars tiruan ni la..


sebenarnya kak dnars dh penat dah...kesian pn ada..bila dh beli yg tiruan..muka jd merah2..gatal..baru nk whatsapp tanya..kak dnars xtau nk jwb apa..
kak dnars cuma ada experien utk merawat kulit yg bermasalah..tp bkn bermasalah sbb chemical berbahaya..

understand?

ok..bila dh beli...xtau cara nak guna..

nah...tengok sini...dlm blog ni complete a-z...kena rajin je..

klu malas nak baca?ha..ken a beli dr kak dnars la...kak dnars explain satu2 hihihihi..

ok uolls...
utk order..0137144134 ok?

Sunday, 27 March 2016

Kak Dnars dah kembali dari merajuk..heheh

salam semua..
 

ha...lama kan kak dnars xde?lama kan?kan?

hehehhee...kak dnars merajuk....tapi lama betul tunggu orang nak pujuk...
samapai sudah xde.hehehe..

x la...maafkan kak dnars ye..lama xshare info kat sini..
ada jgk rasanya yg wassap tapi akk dnars xreply..
maaf ye uolllsss...


ok...kak dnars dh x merajuk..
skarang kak dnars kembali.
nak jual dnars murah2 je dekat korang...
dah la murah..kak dnars akan guide jgk...sampai la kulit jadi halus mulus flawless..


betul...xcaya rugi..hehehe..

sedikit sharing dari banyak2 pertanyaan yang kak dnars dapat.

1)dah beli yg set..tapi xdapat nar cream,ada snowy cream je..ori ke?
ori...nama krim malam dh tukar.biasalah..isu copy...dnars tiruan.hq terpaksa buat mcm tu.

2) line silver..ori ke?dulu line gold.
ori...skarang mmg  dh tukar..

3) beli dekat kedai..ori ke?
xtau...akak xtau kedai tu amik dari mana..


ok uolls jom beli dnars murah...less banyak..
0137144134..

sehingga 31 /3/2016 sahaja..

0137144134...

ori & bimbingan cara guna yg betul.