Thursday, 20 November 2014

Pengedar/Ejen Sah Dnars Skincars

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

Kak Dnars ada buat sale..tiba2 teringat...kot2 ada yg sangsi dgn prodyk dnars cantik ni..yg ori ke x...jadi..utk menghilangkan kerisauan anda semua..boleh rujuk dkt sini ye..ni iklan dnars skincare di akhbar Harian Metro bertarikh 28 Oct 2014.No dnarscantik ada dipaparkan dkt situ...0137144134.ejen kawasan bukit jalil.
Jd kwn2,jgn bmbg ye..sy jual barang original.hehe

Tuesday, 18 November 2014

Dnars Skincare Murah

Salam semua...

Ada berita baik ni....dnars cantik buat November Sale.Harga..perghhh...murah..hehehe.

Nanti bleh pilih dekat sini ye..nk set yg mana.









Berminat?

mcm biasa, 0137144134...hehe.

cepat tau...sale utk November sahaja..

Friday, 17 October 2014

Glowing Foundation Dnars Skincare

YEAY....DH ADA...

ha..buat mereka2 yg menunggu2 foundation yg sgt best ni...dah boleh dapatkan dari Dnars Cantik...heheh..

Alhamdulillah...sblm ni mmg ramai yg tanya...cik empunya tukang jual pn dh xsabar ni...

Glowing foundation hanya dikeluarkan dalam 1 warna sahaja. Bila apply kat skin automatik akan ikut warna skin kita.. Senang kan! Confirm sesuai dgn semua jenis warna kulit..
Ia ringan dan x berminyak. Slps pakai day cream, anda blh pilih samada nak pakai megic foundation atau glowing foundation. Selain dapat benefit glowing, ia juga mencerahkan dan dapat menutup cela/ parut pada wajah.


GLOWING FOUNDATION (cc cream) SPF 50 ~ RM45.90 / RM 49.90~
Kelebihannya :-
-Tahan sehingga 10jam
-Tidak berminyak @ melekit
-Ringan & senang digunakan , dgn sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah
-Dikeluarkan dlm 1 warna shj, bila dah pakai akan ikut warna kulit (ikut warna darah kita)
-tidak menyumbat pori @ menyebabkan masalah jerawat @ masalah lain
-Selain dari cerahkan & lembapkan kulit, ia juga dpt menutup cela dan parut pd wajah
-wajah akan nampak glowing & natural



ok kwn2..nak order?cuma msg/whatsapp kak dnars cantik 0137144134..

 terima kasih.. 

Thursday, 16 October 2014

Ejen Dropship Dnars Skincare

Salam semua.

Sebenarnya sy nk buat pengakuan disini....
saya selalu iklan nk cari ejen dropship dnars..sbnrnya mmg nak...
Tapi...klu ada org yg Pm,msg,whatsaap...ada yg sy reply..dan ada yg saya xreply..huuuuuu..

Saya mntk maaf ye...salah saya.lepas fikir2 semula sy nk ubah sistem la..memandangkan ejen dropship saya xde apa2 syarat...kita kira simple2 je la..
Caranya macam ni..

1) berminat nk jd ejen dropship?xyah msg ty sy..mcm mana cara2nya sbb anda dh otomatik diterima jd ejen dropship dnars cantik..
2) cuma msg saya sekiranya dh ada order..

Cth : kak..sy nk jd ejen dropship dnarscantik...dan ni order saya..
sebaik saja sy dpt msg ni,nnt mmg sy akan bagi harga dropship siap2..

 Harga Dropship?
 - less 25 % dari harga asal..
 - ada caj pos sekiranya total after 25% less kurang dr rm50 ..

Kita kira mcm ty je la..ok kan?lps ni..dh xyah la..msg ty kak,mcm mana sy  nk jd ejen dropship?
mmg xde syarat apa2 pn...easy peasy je..ok?

Msg/Whatsapp 0137144134

Monday, 13 October 2014

Tips Pemilihan Set Dnars Skincare

Assalamualaikum semua..

Ka Dnars Cantik menjelma..hehehe.sebenarnya sy dapat byk wassap dr customer2 (tmasuk yg beli dekat kiosk2)rata2 diorang tanya psl cara nk guna dnars dan set yg sesuai...dan kebanyakannya..dh beli baru nk tanya..errrrrrr...eheh.

ok...semoga perkongsian ini boleh menjadi pedoman utk semua...


1) Bagaimana utk memilih set dnars Skincare?
Dnars skincare terbahagi kpd 2 set utama...set normal dan set sentif...


Set Normal - utk kulit yg HANYA BERMINYAK DI ZON T,ada masalah jerawat tapi jerawat yg tidak terlalu serius (bukan jerawat yg besar n ada nanah tu),
utk masalah jeragat,
utk menghilangkan parut jerawat.

ni isi kandungan set normal..


Pastu set jerawat pulak utk jenis kulit yg mcm mana?
begini ye kwn2,,set jerawat/sensitif utk kulit yg BERMINYAK SELURUH MUKA...pastu ada masalah jerawat yg sangat serius...maka...kena la guna set jerawat..

ok  dah setel part nk pilih set...jom kita tgk mcm mana cara nk pilih item tambahan dnars...saya cuba huraikan dgn cara yg paling simple ye...


1) SET JERAWAT + TONER TREATMENT SAHAJA

-kulit muka sangat berminyak
- jerawat serius dan sentiasa tumbuh
-maksudnya mcm ni..hari2 sntiasa ada je jerawat baru..

* saya xgalakkan penggunaan krim kuneng sbb krim kuneng boleh menyuburkan lagi jerawat..

2) SET JERAWAT + TONER TREATMENT + KRIM KUNENG

- kulit muka sgt berminyak
- ada msalah jerawat tapi jerawat tidak kerap tumbuh..sekali sekala
- boleh guna krim kuneng...kita rawat jerawat dan rawat parut jerawat sekali gus

3) SET NORMAL,TONER COLAGEN ,KRIM KUNENG

- utk kulit yg hanya berminyak di zon T sahaja/kulit kering
- mempunyai masalah kulit kusam,tona xsekata,kulit kurang cerah
- ada masalah jeragat yg xserius...(jeragat baru nk naik,jeragat nipis2)


4) SET NORMAL,TONER TREATMENT ,KRIM KUNENG

- utk kulit yg ada masalah jeragat serius dan jerawat..(ada jerawat tapi kulit hanya berminyak di Zon T shj)

- penggunaag toner treatment sbb toner treatment ni kuat sikit kesan dia.

***no 1,2,3,4 juga boleh menggunakan foundation.

5) Klu sy nk complete set,sy nk tambah Gold / Silky foundation?

Gold Foundation = utk kulit normal sahaja...sesuai utk kulit sawo matang sbb kaler dia xcerah sgt,

Silky Foundation = utk semua jenis kulit...yg ni klu kulit berminyak pn boleh pakai..klu kulit normal pn boleh pakai...sbb dia universal.heheh.kaler dia cerah sikit dari gold.

# foundation dnars sgt best sbb tekstur mudah meresap dlm kulit.confirm,klu pakai...mmg xkn bercapuk2..hehe(betul ke perkataan itu?


6) Dnars juga ada UV Cream dan Kuneng Colagen .Apakah itu?

UV CREAM ialah krim pelembut yg insyaAllah mampu merawat kulit yg sgt kering...guna sblm kita apply day cream.sangat dicadangkan utk mereka yg mgalami jeragat serius..

KUNENG COLAGEN ialah krim yg lebih kurang mcm krim kuneng..cuma beza dia...harga dia mahal sikit..rm36.90..hehehehhe..mestilah...sbb kesan dia lebih power...khasiat krim kuneng pastu dicampur lagi dgn colagen.heheheh.
tekstur dia kurang melekit berbanding krim kuneng..dan sgt berkesan utk masalah jeragat serius juga,,









Wednesday, 24 September 2014

Assalamualaikum..

Berita baik utk semua pengguna dnars skincare yg setia bersama kami..
Ini untuk anda..promosi ini sah sehingga 1 Oct 2014..
untuk semua item..dari sabun sehinggalah ke krim besar2 jimat tu.hehe
cuma msg/whatsapp 0137144134
pastu dh boleh beli dnars skincare yg original ni dgn harga yg berpatutan..
 nnt kita smbung story lg k...
da..


Saturday, 20 September 2014

Krim kuning dan Gold foundation Dnars Skincare

Assalamualaikum semua...

Dh tdo?heheh..tau x nape kak dnars cantik rajin update blog skarang ni?

1st sbb isu baru2 ni..blog adalah medoum terbaik utk sampaikan info.

2nd sbb dh install app blogger dlm fon.adeh..ketinggalan zaman sungguh.tp rupanya..best woooo...guna app blogger ni..cepat je nk hapdet blog.hihi.

Ok.sambung...

Ha..nk tnjuk gmbr krim kuneng dan gold foundation dgn not yg baru..


Setakat ni..inilah no not bg krim kuneng n gold foundation yg dikeluarkan oleh dnars skincare.


Lps ni,klu pihak yg xbertanggung jawab tu tiru jgk not yg baru ni,xtau la nk ckp mcm mana lg dh..Sbb tu la..ay nk pesan


Belilah dr ejen dnars yg sah..bahaya tau,yg x ori ni..murah mmg murah tp risiko tinggi..syg dkt kulit muka..


Ok fren?