Sunday, 13 July 2014

Dnars Skincare

Assalamualaikum...

Macam mana puasa?ke dh xsabar nk raya?hehe.
Sempat lagi ni...jom kita tingkatkan amalan,,di samping tu..siapkan diri utk hari raya..
lagi best klu raya ni kulit wajah sihat berseri...confirm..rasa semangat nk pakai baju raya cantik2 kn?
Try imagine..kulit wajah bersih mulus..pakai baju raya berseri2...hehe.

belum cuba dnars?ish3,,...rugi tp dun worry...xterlambat pn lg..sempat..insyaAllah..
sbb dnars bleh nmpk kesan dlm 3 hari lps guna...tp diingatkan..bukan kesan yg sepenuhnya tau..sbb kena la bagi masa utk dnars rawat kulit dulu...maksud saya kesan lps 3 hari tu ialah..kita akan rasa kulit kita makin bersih...makin mulus,,xkusam..

utk masalah jeragat ke jerawat ke...amik masa jgk..tp insyaAllah..boleh dgn cara pemakaian yg betul dan mestilah guna dnars yg ORI...k?


nk bgtau ni...dlm seminggu ni pos laju dh xlaju...jadi...kak dnars cantik nk buat cod je la..senang kan?
bleh jmpe setiap hari...cuma klu hari keje tu,kita jmpe lps tarawih k?


nnt contact 0137144134 k..pastu kita adjust.

stok ada banyakkkk...semua ada..nnt bgtau je nk item yg mana.dun worry.hehe.

Tuesday, 17 June 2014

Mencari Dnars Skincare yg ori..

Salam semua..
Lama dh xupdate blog..xsmpt..tp sy masih aktif jual dnars tau..hihi.alhamdulillah..rezeki Allah mrlalui dnars skincare..

Tapi..skarang ni kena tough sikit sbb psaingan kuat..ramai yg jual dnars jgk..xpela psaingan sihat..

Cuma,yg jual dkt kedai2,kiosk ni yg problem sikit..problem?iye...sgt problem

1)xtau ori ke x..
Sy xkata semua yg jual dkt kedai tu x ori..tp ada jgk yg amik dr chow kit..maksudnya..x ori la.hehe..sbb tu diorang bleh jual murah.

2)pastu,caner nk tau ori ke x?
Maaf,kami seller xleh nk tlg jwb.sbb teknologi brgn tiruan makin canggih..ssh kita nk compare satu2..pastu klu arini nmpk beza tu,xmustahil esok diorang dh betulkn.ye x?

3)ssh nk tanya..
Betul x klu kita beli dkt kedai,kita rs mcm hilang tmpt brgantung?smgt nk try..sbb nk cun sblm raya..tp xfhm sgt cara guna dia..caner ek?
 - g ty dkt kedai
Diorang jwb:maaf kak,sy jual je.akak try bc instruction ps kertas dlm kotak tu..

 -google no fon seller dnars.terus wassap ty.
Diorang jwb:sori ye..kami cuma guide customer yg beli dr kami je..cik g la ty dkt tmpt cik beli..



Meloponglah kita.....

Sy tau..ramai yg suka bl dnars dkt kedai sbb murah n sng nk dpt..smbil g beli lauk pn bleh bl dnars..

Tapi kita nk guna dnars ni lama..silap cqra guna..sshla kita nk cantik mcm org lain yg guna dnars jgk..

Klu dpt yg x ori..lg naya..adehh..sayangilah wajah kita.


Ok...ni sy nk bgtau ni..utk yg brdekatan..meh la cod ngn sy..

Murah dan semestinya original.
Contact 0137144134


Tuesday, 22 April 2014

Dnars ku sayang..

Assalamualaikum semua..
Dh lama Puan Dnars x update blog kan?maafkan saya..sgt2 xsempat..sayalah mother of two yg masih fail mengurus waktu.hehe.selain tu...sy ada keutamaan lain...mak saya xsihat..tu yg paling sy utamakan(sy mntk maaf sbb kdg2 whatsapp n msg pn lmbt reply n ada yg tercicir reply jugak)
kwn2 tlg doakan mak saya cepat sihat k..terima kasih.

 Sepanjang saya x update blog ni...Dnars dh makin berkembang pesat..alhamdulillah..dh tgk iklan Hello2 dnars yg perempuan cun paki baju purple tu?(Ramona Zamzam rasanya nama dia),best jgk iklan tu..simple je..n sy nk bgtau..model tu mmg guna Dnars...bkn semata2 jd model je...sbnrnya mcm ni...sy kn antara yg terawal jual22 dnars ni..masa tu,dh ada seller yg share testi psl artis ni guna dnars n alhamdulullah berkesan.Sebab tu jugakla Pengasas Dnars,Puan Yanie amik dia jd model..org cun..guna Dnars,lagi lah cun.hehe.

dan sekarang ni..ramai jgk yg minta nk jd ejen Dnars kn?bleh je...jom kita sama2 tambah rezeki.ni sy nk share lg senarai barang Dnars bersama dgn harga..dh ada sblm ni...tp susah kn nk cari?ok..jom tgk:

Set Asas
set normal/berminyak- rm59.90
Toner colagen-rm 27.90
toner  treatment -rm21.90
krim Kuneng-rm26.90
Day/nite cream-rm26.90
Silky /Gold Foundation-rm 39.90

Saiz Besar

Day/nite/kuneng - rm69.90
Gold Foundation- rm75.90

Supplement Kesihatan

Puereria Mirafica-rm57.90
Kopi Collagen-rm41.90
Buity Slim -rm39.90
p-terra-rm99.90


Produk Baru

Krim Kuneng collagen-rm36.90
UV White- rm26.90
Lotion Buity Slim- rm39.90


Syarat nk jadi pengedar?

Less 20% utk modal rm250
Less 30% utk modal rm500

ejen Dropship?

Tiada syarat..cuma bgtau sy,'kak..sy nk jd ejen dropship'
 nnt adik akan dpt less 20%..n bg sy alamat customer..insyaAllah..nnt sy yg akan pos.ok?


Cuma sejak dua menjak Dnars dh femes ni..ramai yg call utk tanya psl produk..
'kak,saya d beli..tapi jerawat makin naik la...'bila tanya2..rupanya silap beli set..
'Saya dh guna Dnars ni 2 mggu..tp kenapa xde kesan ye?..
'sy tsilap beli set jerawat...tapi muka sy xbminyak sgt..boleh ke klu sy habiskan dulu guna set ni baru start set normal?

Saya nk buat pgakuan..xsemua msg mcm ni sy reply..tp byk jgk yg saya reply (selepas sggh2 muhasabah diri niat nk tolong org n syg kan Dnars)dan ada yg call sy dekat office,sy jwb n bgtau..skarang sy dkt office..bleh x klu msg je..dia terus marah2..dia kata dia pn dkt office,bleh je nk ckp tefon..

 ayuh semua pengguna dnars...tolonglah faham saya...saya juga menjual Dnars..setiap kali,sy dpt msg/whatsappp ty 'akak jual dnars ke?terus hati sy berbunga2 kerana rasa alhamdulillah...ada customer baru,tp rupa2nya..msg hy utk tanya cara guna..diorang dh beli pn dnars dari kedai2..pastu bila reply,xstop dekat situ..tanya dan terus tanya lagi...tolonglah...sy faham anda excited sbb baru guna dnars..tp faham lah keadaan saya..tolonglah hormati jgk perasaan saya..sy akan membantu semampu sy..tp klu dh buat sy jd mcm call center utk khidmat nasihat,xmampu jgk sy nk layan satu2..maaf kan saya ye.

saya rasa ramai lg pgedar dnars yg berkongsi rasa yg sama dgn saya.Sy nk pesan ni...belilah dnars dr ejen2 yg berdaftar,berpengalaman..nnt diorang dgn seikhlas hati akan guide bantu anda..jgn perjudikan kulit cantik wajah anda utk jln short cut...beli dnars dkt kedai2...xtau ori ke x...dan adik tkg jual tu pn xleh nk explain mcm mana cara guna dnars yg betul.Sehebat mana pn produk,tapi klu xguna dgn cara yg betul,xkn berkesan jugak..percayalah..

k la..dh nk masuk time office.dh dulu ye.mcm biasa,nnt contact 0137144134 k..

p/s:utk yg nk bertanya..bleh je.sy bleh nk share sedikit sebnyak ilmu dnars yg sy ada,tapi kena tgk time..klu time office,sy xsempat..klu balik umah lg xsmpt..hehe.cuma keutamaan akan diberikan kpd customer Dnars Cantik tersayang..
maaf..klu tersalah kata.peace yo...hehe.


 


Thursday, 23 January 2014

Cara Penggunaan Dnars Skincare..

Assalamualaikum kwn2 semua...heheh.

i'm Back..back for good.insyaAllah...hehe.alhamdulillah...hanaa asiah dh 3 bulan 10 hari dan Sofiyyah Khadijah dh nk masuk 3 tahun..
bagi mother of two di luar sana,msti bleh imagine kn mcm mana keadaan menghadapi hari2 mendatang.heheh.yg pasti..sgt2 la xde masa..
setiap hari rasanya mcm berkejaran..berlumba dgn waktu..sy kuar g office kul 6 pagi n smpai umah kul 6 ptg..
msti tanya..kenapa awal sgt kuar umah...sbb sy duduk di Taman puncak Jalil...hihihi..ada x readers blog dnars cantik yg duduk taman puncak jalil jgk?jom high five...kita tau kenapa kita kena kuar lg awal dr matahari terbit.hehe.
tapi Alhamdulillah...hari demi hari saya belajar utk adjust timing...(belum berjaya pn lg)klu bleh,nk bagi yg terbaik utk anak2..utk suami n utk ofis,.(ye...ofis di tempat yg ke 3 ;))

Dan utk customer Dnars tersayang,ini utk anda...

Saya mntk maaf sbb kdg2 saya xmampu nk membalas msg/whatsapp secepat mgkn.Kadang2 fon bunyi time susukan baby...time masak..sy seorang yg tidak multitasking...lalu sy xreply lg..dgn niat,nnt lps ni baru nk balas..tp lps tu tiba2 ada keje lain lagi...lalu sy pn lupa...pastu bila teringat terus reply,lalu dpt jawapan..'maaf kak saya dh beli dr org lain,ingatkan akak dh xjual'.....hehe.xpe,xde rezeki.its ok.sy faham,klu sy jd customer pn,sy nk yg fast response..its ok...sy faham..

terima kasih utk customer sy yg sgt2 bersabar..terima kasih kerana memahami...anda sgt best...hehe.

pastu dlm 2,3 bulan ni...sy byk sgt dpt msg yg tanya psl cara nk guna dnars,kesan lps guna dnars (bukan customer saya)..sy nk buat pengakuan ni...sbnrnya byk yg saya xreply...sbb :

- saya xtau anda dapatkan dnars dari mana...saya xpasti dnars yg anda beli tu ori ke x...seandainya klu anda beli tu yg x ori..mcm mana sy explain cara guna yg betul pn,tetap jgk xkn berhasil..dh ada kes,sy tlg guide cara guna yg betul...pastu lps 2 mggu msg sy lg marah2...cakap muka dia xcantik mcm testimoni pn lg..adui..susu di balas tuba...

oleh itu,saya nk bg tips ni..beli la dgn ejen2 dnars..sy tau,msti ramai yg cakap...
'lambat la....klu beli dkt kios luar ginat tu lg cepat'klu beli dgn ejen,nnt kena pos..lambat'

ok,sy bleh terima tu..tapi dari apa yg sy perhatikan,tukang2 jual dkt kiosk kebanyakannya xtau cara guna yg betul...diorang xleh nk guide...

Customer bleh pilih...nk yg
senang dapat,tapi xleh nk guide atau lambat dapat,tp bleh guide sampailah insyaAllah dapat hasil yg diidamkan.hihi.


ok dulu...daaa...





Wednesday, 18 December 2013

Panduan untuk Pengedar Dnars Cantik

Assalamualaikum..

Saya kembali...hehe.maaf sgt2 lama dh update blog...cuti pantang...blog pn cuti skali.hehe..maafka saya sbb xjwb soalan2 yg di tanya dlm blog ni...sy mmg xbukak pn blogspot..ni baru td tgk ada 33 comments..br je lps baca satu2..dan yg bestnya ada insan yg siap tinggalkan no fon lg utk sesiapa hubungi klu nk beli dnars.hehe.itulah akibatnya klu tuan blog lama2 sgt tinggalkan blog.

Arini sy nk bg panduan utk mereka yg mula2 nk jd pengedar/ejen dropship dnars

Langkah 1

Kena decide berapa modal permulaan...yg ni mmg kena pilih betul2...klu utk jd ejen dnars cantik...ada 3 kategori utama.

a) Modal RM 500++ akan dapat 30% less.Total harga barang dlm rm7 ratus lebih
b) Modal RM 250++ akan dapat 20% less.total harga barang dlm rm
c) Tanpa Modal pn dapat 20% less tapi xpegang stok.nnt sy yg tlg pos.

Langkah 2

Item apa yg nk di ambil.yg ni kena faham betul2 tau..klu bleh buat case study sikit2.hehe.utk decide item apa yg nk di ambil,kena faham betul2 semua item dnars..jom saya explain...

a)Anda nk jual kpd student2 kolej/universiti/cikgu2 yg muda2/staf office yg muda2

Selalunya kategori ni akan mengalami masalah kulit xsekata,wajah kusam,jerawat sikit2.
Item yg anda perlu amik lebih  adalah:
-set normal (RM59.90)
-toner collagen (Rm27.90)
-toner treatment (RM21.90)
-krim kuneng (RM26.90)
-gold foundation (RM39.90)

b)Anda nk jual kpd mereka yg agak dh berusia,ada masalah jeragat serius..muka pn nmpk xberseri..
Mintak mereka cuba ni..
-set jerawat dan berminyak (RM59.90)
-toner treatment (RM21.90)
-krim kuneng (RM26.90)
-gold foundation (RM39.90)
-krim kuneng collagen (RM36.90)
-uv white  (RM26.90)
-toner collagen (Rm27.90)

c)Anda nk jual kpd student2 kolej/universiti/cikgu2 yg muda2/staf office yg muda2/mereka yg agak dh berusia,ada masalah jeragat serius..muka pn nmpk xberseri..dan kulit mereka BERMINYAK seluruh muka..
anda pelu lebihkan amik set ni..
-set jerawat dan berminyak(RM59.90)
-toner treatment (RM21.90)
-silky foundation (RM39.90)

d)Anda ada target customer yg ambil berat psl kesihatan dalaman.
Anda pelu amik item ni byk2.heheh
-putih pitera yg best (RM99.90)
-puereria mirafica (RM57.90)
-kapsul buity slim (RM39.90) + krim buity slim (rm 39.90)
-Kopi collagen (RM39.90)


e) Anda nk jual kpd customer yang mmg dh selalu beli dnars.offer la mereka guna krim yg besar2 lg jimat..
lagi hebat.hehe.
-Day cream (Rm 69.90)
-Nite Cream(Rm 69.90)
Yellow Cream(Rm 69.90)

Langkah 4

klu dh decide nk pilih item yg mana,bleh la bg list tu dkt saya.
msg/wassap no ni k..0137144134.
InsyaAllah..ada present cantik utk pengedar2 yg terawal..



Tuesday, 24 September 2013

Set dnars yang sesuai mengikut jenis kulit.

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah...sy dh ada dikampung halaman dh ni..sdg menghitung hari...week 37/38 already...hehe.tolong doakan saya ye..semoga dpemudahkan..selamat semuanya..ooops..tp jgn bmbg..dnars cantik masih beroperasi spt biasa sbb hal pos megepos..en.suami yg tolong..n sy pn dapat support kuat dari stokis sy..Dnars Skincare Zayya.//alhamdulillah.

ok..back to business.hehe.sbnranya blog dnars cantik ni,ada menerima komen yg berbentuk soalan mengenai Dnars..tapi sy mintak maaf sgt2...xsmpt nk reply satu2..lalu sy pn terfikirlah alternatif ni...sy combine skali..dan jelaskan dlm blog k...semoga ini dapat memudahkan lagi para pengguna2 dnars diluar sana.insyaAllah.

1)Saya perlu menggunakan set mana ye?Set normal atau Set berminyak?
untuk Dnars...seperkara yg paling penting kita kena tau ialah jenis kulit muka kita...samada jenis yg berminyak seluruh muka/berminyak dkt zon t shj...by hook or by crook kita kena pastikan yg tu dulu...
klu kita tersilap bgtau ejen/pengedar..maka silaplah tunjuk ajar yg kita akan terima lepastu..percayalah...hehe.
kena ingat sifir ni :
kulit berminyak hanya di zon t sahaja,tidak dalam kategori serius= Set normal
Kulit berminyak seluruh muka,klu amik gmbr...dlm gmbr pn nmpk muka mcm berkilat2 = Set Jerawat

2) Tapi kulit saya xde masalah jerawat...cuma ada masalah berminyak serius je...lgpn kulit saya ada jeragat.
x boleh ke klu saya nk pakai set normal?
Maaf ye dik...xboleh...sbb fungsi set normal utk melembapkan lagi kulit kita..klu kulit berminyak+kulit lembap.apa yg akan jadi?jeng2...jerawat lg senang membiak la..kn lg tmbh masalah..

3)Kulit sy plak...ok je,,,xberminyak sgt..cuma ada mslh jerawat...bleh guna set normal ke?
boleh dik..no problem...nnt adik mintak ngn ejen tu utk cuba set normal n toner treatment ye...krim kuneng xperlu lg kot...sbb xsesuai guna krim kuneng masa jerawat tgh tumbuh...nnt bila jerawat dh kering...dh jd parut..barulah kita usaha utk nyahkan parut jerawat tersebut menggunakan krim kuneng..heheh.

4)Saya confius..nk beli toner colagen atau toner treatment.Tolong.
Jika anda ada ciri2 ini :
- ada masalah jerawat
- ada msalah jeragat yg sgt serius
- ada mslh parut jerawat yg sgt degil..
Anda perlu guna TONER TREATMENT

Jika anda ada ciri2 ini...
-kulit xde masalah sgt...cuma agak kusam
-ada mslh jeragat sikit2 sgt..baru nk manja2 naik..
-kulit x sekata
 Anda perlu guna TONER COLAGEN

5) Saya dh guna dnars tp kulit saya ada masalh ni...
-gelupas halus2/pedih dekat bawah bibir...rs mcm merah2 ...
Penyelesaian : kurangkan penggunaan nite cream...ganti sekejap sabun beras dgn sabun colagen yg lebih lemah lembut.hehe

-sy pakai dnars,tapi jerawat naik la...mcm mana ye?
Penyelesaian : skip dulu guna nite cream selama seminggu..tgk kesan dia mcm mana..
utk kes ni..sila rujuk ejen anda ye...byk guidance dperlukan disini.


Inilah saja sharing saya utk kali ini...insyaAllah...nnt kita sambung lg k...wait aaaa.....hehe

p/s: maaf sbb guna big font,niat di hati,semoga lebih mudah difahami dan diingati

Sunday, 15 September 2013

Dnars Skincare : Ramai dh cuba dan puas hati.Anda bila lagi?

Assalamualaikum...

Alhamdullillah...Puan Dnars dh kembali bersiaran.hehe.lama bettul x update blog.smpai ada yg call tanya,...masih jual dnars lg ke?sy tgk blog akak last update bulan Julai..hehehe.alhamdulillah...sbnrnya sy masih jual dnars mcm biasa...cuma fb ngn blog je menyepi sikit...

Perkembangan Dnars

- Produk Dnars skincare mmg dh dapat sambutan yg sangat2 baik..makin femes dh skarang ni..customer ramai...pengedar pn ramai...dh mcm cendawan tumbuh dh...alhmadulillah..rezeki utk dikongsi bersama.
`- InsyaAllah dalam masa terdekat ni..Dnars akan disiarkan dlm Wanita Hari Ini...dan yg paling best...akan masuk dalam paper metro.


Perkembangan Saya

-Wah..ada org nk tau ke?hehe..sy cite jgk ye..sy dh masuk 36 weeks dh.heheh.dh cukup timing dh sbnrnya..tp masih ada dkt KL lg...(planning nk balik bsalin dekat klate sbnrnya..insyaAllah)
- Dh start cuti dh...doc tmpt pergi checkup tu sgt baik ati...bagi saya cuti awal.hehe
- Masih lg penjual Dnars yg tegar...hihihi...kdg2 ada lg sy buat cod...yg area dekat2..yg jauh2 xlarat dh..
-Setiap mggu msti amik stok baru..alhamdulillah...
- tlg doakan saya selamat bersalin nnt ye...semoga dpermudah kan...2nd time...tp masih lagi suspen.hehe.

* jgn bmbg...utk urusan dnars...sy on je lg.off kejap je ms dlm labour room nnt.hehe.sbb sy ada suami yg sgt cekap dh membantu saya utk urusan pos...dan kwn stokis saya yg sgt2 membantu..Dnars Skincare Zayyan..
Cuma nnt msg la ye..sy sgt xalert  klu cust contact guna cara lain...komen dkt blog ke,email ke..fb ke...adeh..maafkan saya.

Offer utk jadi ejen dan ejen dropship masih lagi terbuka luas ye...jgn segan2 kontek saya.nnt sy explain lanjut k.