Monday, 19 November 2012

Jom kita kenal produk Dnars satu persatu2...

Assalamualaikum..
Bila tgk blog saya ni,rasa mcm ada yg xkena lah...sy xpasti,kwn2 semua boleh dapatkan info dgn baik ke malalui blog saya ni?xpe2..insyaAllah...sy akan cuba improve dari masa ke semasa..(maklumlah,sy budak baru belajar)hehe.
ok harini sy nk share pasal produk2 yg ada dlm dnars.
1) Sabun Beras Dnars
* Harga = rm13.90 .
* Khasiat :
- mencuci muka sebersih2 nya...(membuang kotoran yang terdapat dalam pori2  muka-habuk,minyak,kulit mati)
- memudarkan dan menghilangkan parut jeragat dan jerawat
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam.
- Membuatkan Kulit Muka Lebih Cerah, Gebu, Licin, Halus, Lembut Dan Tegang
- Melembutkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah
 
2) Sabun Collagen Dnars
.* Harga = rm13.90
- membersih muka kita dgn lembut...boleh buat muka kita yg lesu,nmpk lebih segar.
- mengurangkan pigmentasi/jeragat
- memudarkan parut/cela
- mengurangkan kedutan dan garis2 halus (dkt area dahi selalunya)
- mencerahkan kulit yg kusam,kasar dan kering
- membuatkan tona kulit muka kita lebih sekata.
- memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit 

**********************************************************************************   
Trial set Kulit Berminyak dan Berjerawat - 2 ketul sabun beras
*Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu
*Mengecutkan jerawat di wajah/badan seawal 2 minggu penggunaan
*Memudar juga menghilangkan parut & cela
*Mengurangkan pigmentasi/jeragat
*Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan/strectmark
*Mencerahkan kulit yang kusam/gelap, kasar dan kering
*Menyamaratakan tona kulit
*Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit

Lagi http://jelitawan-sfbeauty.blogspot.com/2012/05/sabun-glutathione-collagen.html#ixzz2CeYOEnncTrial Set Kulit Berminyak dan Berjerawat - 2 ketul sabun beras.
Trial Set Kulit Normal dan berjeragat - 1 ketul sabun beras,1 ketul sabun collagen.
Kenapa set jerawat xde sabun collagen ye?
Macam ni :
SET NORMAL/JERAGAT
mempunyai sabun Collagen & sabun susu beras.

Utk yg mmpunyai kulit Normal/Jeragat , sabun collagen membantu mengelakkan kedutan pada wajah kerana penggunaan sabun beras (kebiasaan pncuci jnis sabun mmg mngeringkan kulit..so dgn adanya sabun collagen..mmbantu melembabkn kulit)
jadi SABUN SUSU BERAS & SABUN COLLAGEN perlu dlm kulit yg NORMAL/JERAGAT

SET JERAWAT/BERMINYAK pula mempunyai kedua2 sabun susu beras dan tak perlukan sabun collagen kerana keseimbangan minyak pada kulit sudah cukup untuk mngurangkan kedutan, selain itu keadaan minyak pada kulit yg banyak mmg memerlukan pencuci jnis mngeringkan kulit... so..nk buang minyakkan =)  yg berjerawat pula perlu keringkn jerawat supaya cpat pulih... so, sbb tu sabun susu beras sgt2 diperlukan bg mereka yg kulit berjerawat&bmnyak...
***********************************************************************************
  
Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu
*Mengecutkan jerawat di wajah/badan seawal 2 minggu penggunaan
*Memudar juga menghilangkan parut & cela
*Mengurangkan pigmentasi/jeragat
*Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan/strectmark
*Mencerahkan kulit yang kusam/gelap, kasar dan kering
*Menyamaratakan tona kulit
*Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit

Lagi http://jelitawan-sfbeauty.blogspot.com/2012/05/sabun-glutathione-collagen.html#ixzz2CeYKCxUg
  3) Day Cream Dnars (set kulit berminyak dan berjerawat)
 

- menghilangkan jerawat,jerawat kecik2 ( jerawat pasir)parut bekas jerawat,lebihan minyak di   muka
- menjadikan kulit lebih sihat,licin dan berseri2..

b) Day Cream Dnars (set kulit normal dan berjeragat)
* Harga = rm26.90

- terdapat campuran set mutiara asli didalamnya...fungsinya untuk membantu menghilangkan jeragat,parut dan bintik hitam.
- mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan diwajah
- boleh juga digunakan sebagai foundation...fungsinya untuk mengelakkan jeragat dan bintik hitam tumbuh kembali. 

4) Night Cream
* Harga = rm26.90
- bagi mereka yg mempunyai masalah kulit berminyak,night cream ialah krim yg sgt efektif untuk membantu  mengurangkan jerawat..menyingkirkan sebum berlebihan pada kulit muka.apabila kulit muka dh kurang berminyak,pori2 x lagi tersumbat..maka xbolehla jerawat nk tumbuh sesuka hati.hhehe
- bagi mereka yg ada msalh kulit normal tp berjeragat,xpe...jgn bmbg.InsyaAllah krim ni akan membantu  selesaikan masalah ni.Kulit akan menjadi lebih sihat dan lembap secara semulajadi


* ok dh dulu ye penerangan utk setiap produk,insyaAllah...nnt sy akan update lg produk2 add on size up dnars_.hehe
 

No comments:

Post a Comment