Monday, 5 November 2012

Terima Kasih..

Masuk harini..6/11/2012..blog Dnarscantik ni dh dapat 464 viewer ( termasuk tuannya sndiri pn suka view jgk).hehe.alhamdulillah..maksudnya ramai yg minat nk tau pasal produk dnars skincare ni..melawat blog ni untuk tau lebih lanjut pasal produk ni..sy harap sgt info yg sy bagi dlm ni mencukupi untuk kwn2 semua..maklumlah..ini pertama kali sy tulis blog.kot2 ada ayat sy yg buat kwn2 kurang faham ke,terkeliru ke,tertanya2 ke..maafkan saya ye..klu ada,sudi2lah msg sy..ty semula...insyaAllah sy cuba jelaskan ..sy xamik ati klu customer ty2 je tp xbeli...xpe...itu kn hak pembeli...tanya smpi puas ati..nk bl xnk bl...itu belakang kira...itu hak anda..tggjwb sy pulak,sbg penjual..mstilah kena terangkan smpi org yg minat nk beli tu faham...betul?heheh.jgn bmbg...sy faham,,,kerana sy pn pmbeli..
Setakat harini sambutan untuk produk Dnars ni alhamdulillah..menggalakkan...cukup untuk meningkatkan semangat sy selaku penjual yg masih memegang lesen L.hari2,msti ada yg ty psl produk ni...smpi ada yg ty,sy pengasas produk ni ke?hehehhehe.alangkah indahnya klu itu betul...tp masalahnya..sy bukan...sy hy penjual dnars skincare biasa,belum capai standard pengasas pn lg..tp psamaan sy dgn pgasas ialah..,sy boleh share kebaikan dnars skincare ni...aci la kn?hehe.
Kerana Lesen L inilah,sy perlu membuat pengakuan....sy xcukup cekap...kdg2 sy terlambat untuk check emel dr customer...kdg2 sy terlupa untuk check notification dlm fb..(sbb khusyuk tgk fb peribadi.hehe) dan lebih parah lg,sy br blaja nk gunakan function dlm forum lalu...agak lambatlah untuk sy reply pm anda2 semua.sy tau,sbg penjual...sy xsepatutnya mcm ni...sy perlu lebih cekap.Maafkan saya ye...sy sedang blaja.insyaAllah..sikit hari lg xkn ada kesilapan2 ini..
Kepada mereka yg dh membeli Dnars skincare cosmetic dari saya,terima kasih xterhingga sy ucapkan..untuk syafiza,semoga awk akan bertambah ayu bila masuk ofis lps pantang nnt..dan kak wati..sy harap Dnars skincare lah produk yg akak tggu2 selama ni..insyaAllah..(nnt bg sy gmbr ye,kita buat testimoni),untuk customer2 sy yg lain juga..yg sy xsebutkan nama dekat sini..terima kasih ye...jgn segan2 bgtau sy update nnt..

No comments:

Post a Comment