Tuesday, 4 June 2013

Review Produk Dnars

Assalamualaikum...

Dah tgk dh iklan Dnars dlm TV?nampak purple kn?heheh.tp skarang ni sy nk share sesuatu yg xde dalam iklan tu...Review satu persatu produk dnars...

yang paling laku skarang ni ialah...

Set Normal Dnars





yg ni best sale sekarang ni...dalam dia ada day cream,nite cream,sabun colagen,sabun beras...
Mereka yang sesaui meggunakan produk ini :
- kulit normal
-hanya berminyak di zon T sahaja
-masalah jeragat
-masalah kulit kusam
-masalah tona tak sekata

Toner Treatment



 Ramai yg suka ni jgk..customer kata,kesannya sangat powerrr..heheh.insyaAllah...lebih pantas menghilangkan jeragat dan jerawat
 - sesuai untuk kulit normal/berminyak
 - ada masalah jerawat halus(pasir),jerawat besar2,
 - ada masalah jeragat,pigmentasi
 - parut jerawat

kesan selepas guna:
insyaAllah..boleh merawat jerawat ,jerawat mudah kecut n segan dh nk naik semula.hehe.
Jeragat akan semakin pudar,lama2 terus hilang...

Krim Kuneng 


The best cream everrrr...hehe.
- krim ni sanagat xsesuai untuk kulit muka berminyak...Please dont try...hehe.
- hanya sesuai untuk kulit normal
- untuk menghilangkan jeragat...
- menghilangkan parut jerawat..

insyaAllah..berkesan..muka pn akan jadi makin cerah dan mulus..ingat x ayat org dulu2?kulit kuning langsat?ha..jd mcm tu la...comei kn?




Toner Colagen


 untuk kulit yg sangat normal ( xde masalah jerawat dan jeragat yg serius)

- boleh mengecilkan liang pori
-melembapkan kulit.
-menjadikan kulit nmpk moist je..hehe.


Gold Foundation


All time favourite foundation..

- sesuai utk yg berusia 40 an
- mempunyai kulit normal...(tidak sesuai untuk kulit berminyak)
- sangat best sbb ringan n mudah meresap dalam kulit...
- ramai customer yg mula2 tu xnk try..sbb dh ada foundation lain,yg lebih mahal...
   tapi akhirnya bertukar ke foundation dnars..kerana lebih best katanya ;)  

Silky Foundation

Foundation lain dari yang lain...;) 

-haa...yg ni sesuai untuk semua jenis kulit...
-yg kulit berminyak tu,jgn sedih2 ye...ini ada foundation untuk anda...
-lain dari yg lain kerana wlwpn,kulit muka berminyak..tapi bila kita pakai foundation ni...
 kulit muka kita xkn nmpk tambah berminyak...sbb foundation ni xmemberikan kilatan dekat muka..
 jgn bmbg ye...


 


4 comments:

  1. Kak, kalau dah pakai day cream tu nak kena pakai gold foundation lagi ke atau silky foundation?

    ReplyDelete
  2. salam sy berminat nak jadi pengedar ,sy baru 2 minggu guna produk dnars nie.. so bila betul2 dah nampak kesannya sy akan contact akak
    yer.....

    ReplyDelete
  3. sy berminat nak jd pengedar..tapi baru 2minggu guna produk nie.....

    ReplyDelete
  4. salam sy berminat nak jadi pengedar ,sy baru 2 minggu guna produk dnars nie.. so bila betul2 dah nampak kesannya sy akan contact akak
    yer.....

    ReplyDelete